Rodo

ZASADY ZBIERANIA I PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r.

 

Informujemy klientów Firmy PK MUZ z siedzibą w Rybniku, ul. Północna 5c o zasadach zbierania i przetwarzania danych osobowych zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. obowiązujących od dnia 25.05.2018.

 

Firma Handlowo-Usługowa PK MUZ, gromadzi, zapisuje i przetwarza dane swoich klientów w ramach obsługi zakupów, łącznie z ewentualnymi późniejszymi rękojmiami i gwarancjami, w celu realizacji naszych zamówienia. Dane osobowe użytkowników są przekazywane osobom trzecim jedynie w związku z celami związanymi z realizacją umowy lub rozliczenia. Przykładowo w ramach obsługi zamówienia współpracujący z nami usługodawcy (np. firma kurierska, banki, gwaranci) otrzymują niezbędne dane w celu realizacji zamówienia i zlecenia. Przekazane w ten sposób dane usługodawcy mogą wykorzystać wyłącznie w celu realizacji swojego zadania.

 

Administratorem danych osobowych jest Firma Handlowo-Usługowa PK MUZ, ul. Północna 5c, 44-207 Rybnik. Dane przechowywane są w siedzibie firmy. Administratorem danych jest Jacek Kuchcik, email biuro@pkmuz.pl.

 

Klienci posiadają prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Podanie Spółce danych osobowych jest dobrowolne. Dane nie będą przekazywane do żadnych podmiotów w państwach trzecich. Dane mogą być przechowywane przez okres 6 lat. Dane nie są profilowane.

 

Klienci mają prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

 

Od dnia 25.05.2018 dane są przetwarzane na podstawie rozporządzenia o ochronie danych osobowych RODO (Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

Skontaktuj się z nami! Zadzwoń: + 48 32 42 46 755 lub napisz do nas: biuro[małpa]pkmuz.com[kropka]pl



Informujemy klientów Firmy PK MUZ z siedzibą w Rybniku, ul. Północna 5c o zasadach zbierania i przetwarzania danych osobowych zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. obowiązujących od dnia 25.05.2018

Przeczytaj całość Rozumiem, zamknij